MySpace Layouts

Myspace Layouts at Pimp-My-Profile.com / You said forever... / Comments

Slipknot Biography - Nymphomaniac Fantasia.

Nymphomaniac Fantasia.

You Can Checkout Any Time You Like But You Can Never Leave

10.09.2008.

Slipknot Biography

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Iowa je vjerovatno najpoznatija kao "središte ničega". Većina ljudi koji nisu njeni stanovnici smatraju zemlju-kukuruza-i-svinja geografskom crnom rupom. Međutim, devet luđaka iz Des Moinesa sa ludim idejama i maskama (koje su sami izradili) kreću u pohod na svjetsku muzičku scenu. Jesi li ikad pomislio kako bi zvučio hardcore metal band iz "središta ničega"??? Ultra žestoko ga samo počinje opisivati... Upoznaj 9 članova benda Dj Sid, Joey Jordison, Paul Gray, Chris Fehn, James Root, Craig Jones, Shawn Crahan, Mick Thomson i vokal Corey Taylor. Svaki od njih dolazi opremljen ne samo zastrašujućim imidžem već i s talentom za instrument koji svira. Slipknot je osnovan 1995. godine i prošao je kroz neke nužne promjene da bi došao do stanja kojeg oni nazivaju "obiteljska zajednica". Od kada su izdali album Slipknot postali su poznati i rado slušani po cijelom svijetu.

Zanimljivosti

*Corey Taylor ima na svojoj masci prave dreadlockse. Pošto ih je morao svaki put provlačiti kroz rupe na masci jednog dana mu je bilo dosta i jednostavno ih je prerezao i sašio na masku.

*Prije izvođenja pjesme Surfacing cjeli stadion se mora derati "fu** Fred!!!" zbog toga što je Fred Durst uvrijedio Slipknot i njegove fanove.

*Pjesma Purity koja je cenzurirana se temelji na događaju koji NIJE istinit već ga je izmislio crimescene.com

*Dj Sid je na jednom koncertu slučajno pao na neku djevojku i kad je to shvatio, prema rjecima novinara, zagrlio ju je i poceo plakati  dok joj se je ispricavao (jooj kak sweet...). Neki su fanovi osudili te suze dok je ozlijeđena djevojka ka izjavila da je to i ocekivala od njezinih "ljubimaca".

    Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic