MySpace Layouts

Myspace Layouts at Pimp-My-Profile.com / You said forever... / Comments

Marilyn Manson Biography - Nymphomaniac Fantasia.

Nymphomaniac Fantasia.

You Can Checkout Any Time You Like But You Can Never Leave

12.08.2008.

Marilyn Manson Biography

Marilyn Manson pravo ime Brian Hugh Warner rođen je 05.01.1969.g.u Ohiu.Bio je posve normalan dječak,do svoje teen godine kada se iznenada promijenio.Sam je izjavio da mrzi školu.S 18 godina seli se u Floridu gdje postaje glazbeni novinar,ali ne doživljava značajan uspjeh.Prelazi u glazbene vode gdje postaje prepoznatljiv Marilyn Manson.Ime je uzeo od od sex-bombe Marilyn Monroe i sreijskog ubojice Charles Manson.Od samog početka albuma:“Portrait of an american family“, ne prestaje šokirati publiku. Od svojih nastupa napravi pravi spektakl,no nekada zna i pretjerati.Za vrijeme nastupa zna čitati Bibliju kako bi dokazao da u njoj ima više zla (žrtvovanja i ubijanja) nego u njegovim pjesmama. Na jednom svom koncertu simulirao je spolni odnos s kokoškom, zbog čega je išao na sud, zbog zlostavljanja životinja, a na sudu se pokazalo da je kokoš gumena. Kažu da je bacao šteniće u publiku i nije htio početi svirku dok štenići nisu bili ratrgani, ali to nije ptvrđeno. Svjestan svoje „bezspolnosti“, nosi leće, a često samo jednu.1996. napravio je sotonističku crkvu „The church of antichrist“ u kojoj je neko vrijeme bio svećenik. 03.12.2005. oženio se s top modelom i striptizetom Ditom von Teese (pravo ime Heather Sweet) u Irskoj pred 60 uzvanika,vjenčo ih je (ne svećenik već Mansonov prijatelj,producent).Zaprosio ju je u ožujku na tradicionalan način, na jednoj reviji. Prohodali su 05.01.2000. Mnogi su mislili da će imati vampir vjenčanje, ali oni koji su ih zbilja poznavali znali su da se oni jako vole i da žele klasično vjenčanje. Dosadašnji izdani albumi (od prvog do zadnjeg)su:
1994.“Portrait of an american family“
1996.“Smells like children“
1997.“Remix & repent“
1998.“The antichrist superstar“
1999.“The last tour on Earth“
2000.“Mehanical animals“ i „“Holy Wood(in the shadow of the valley of death)
2003.“The golden age of grotesque“
2004.“Lest we forget:greatest hits“
2007.“Eat me,drink me“
Marilyn Manson je čovjek s nevjerojatnom inteligencijom, naime osim što se bavi pjevanjem (glazbom) Manson piše i odlično slika.Studirao je socijologiju i medije. Skuplja razna medicinska pomagala od umjetnog bubrega do staklenih očiju.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic